Om Dan-iso i Aars

Dan-iso A/S kendetegnes ved kvalitet og troværdighed, og de to faktorer har haft en afgørende betydning for vores udvikling siden starten i 1986.

Dan-iso er en ordreproducerende virksomhed

Dan-iso A/S i Aars kendetegnes ved kvalitet og troværdighed, og de to faktorer har haft en afgørende betydning for den gennemgribende udvikling virksomheden har oplevet siden 1986.

Direktør Erik H. Møller tager udgangspunkt i den gamle målsætning om at være kundens foretrukne partner.

Kundegrupper

Teknisk isolering, fjernvarme, olie & offshore, køleindustri, vindmølle industrien, bygningsindustrien og marine

Tæt samarbejde

Produktudvikling i tæt samarbejde med kunderne. Forsyningssikkerhed og fleksibilitet. Euroclass E klassificeret på PIR blokskum.

Kompetencer

Rørskåle & bøjninger i PUR og PIR. Alle specialopgaver inden for CNC-fræsning, prototyper, plugs, udskæring og limning af blokskum m.m.

Effektive materialer

PUR er et af de mest effektive isoleringsmaterialer på markedet i dag PUR er et letvægtsmateriale, som er nemt at håndtere og montere.

Vision
Vi ønsker at være den foretrukne partner, til de førende forbrugere af isoleringsmaterialer fremstillet af PUR/PIR. Vi følger en strategi, hvor de allerede kendte og benyttede teknologier og produktionsprincipper anvendes til produktion for en række nye segmenter.
Ledige stillinger
Der er i øjeblikket ingen opslåede stillinger, men du er altid velkommen til at søge uopfordret

Vores historie

Dan-iso blev etableret 1. april 1986 af Finn Pedersen som en personlig ejet virksomhed. I begyndelsen havde Dan-iso kun et par medarbejdere. Virksomheden opstod i det gamle mejeri i Havbro og producerede alene rørskåle til fjernvarmebranchen.

I 1991 ændredes selskabsformen til et ApS, og i 1993 omdannes Dan-iso til et A/S.

Dan-iso vokser hurtigt. I 1999 tages en ny produktionshal i brug, og samtidigt påbegyndes byggeriet af produktionshal nr. 2, der blev taget i brug året efter.

I efteråret 2005 gennemføres et generationsskifte i form af et såkaldt ”management buy in”. Finn & Ebba Pedersen træder ud af ledelsen, og Fin Højgaard tiltræder som adm. direktør.

I perioden 2005 til ultimo 2017 ejes Dan-iso A/S af Fin Højgaard og Industriudvikling II k/s (Ventureselskab)

Erik H. Møller overtager pr. 1.1.2018 virksomheden.

Dan-iso har et stort produktsortiment og kan løse opgaver for et bredt kundesegment.

Dan-iso løser specialopgaver indenfor CNC – fræsning, udskæring og limning. Dan-iso har oparbejdet en fleksibilitet i opgaveløsning og har positive erfaringer med kundesamarbejde omkring produktudvikling.