Om Dan-iso i Aars

Dan-iso A/S kendetegnes ved kvalitet og troværdighed, og de to faktorer har haft en afgørende betydning for vores udvikling siden starten i 1986.

Dan-iso er en ordreproducerende virksomhed

Dan-iso A/S i Aars kendetegnes ved kvalitet og troværdighed, og de to faktorer har haft en afgørende betydning for den gennemgribende udvikling virksomheden har oplevet siden 1986.

Direktør Erik H. Møller tager udgangspunkt i den gamle målsætning om at være kundens foretrukne partner.

Kundegrupper

Teknisk isolering, fjernvarme, olie & offshore, køleindustri, vindmølle industrien, bygningsindustrien og marine

Tæt samarbejde

Produktudvikling i tæt samarbejde med kunderne. Forsyningssikkerhed og fleksibilitet. Euroclass E klassificeret på PIR blokskum.

Kompetencer

Rørskåle & bøjninger i PUR og PIR. Alle specialopgaver inden for CNC-fræsning, prototyper, plugs, udskæring og limning af blokskum m.m.

Effektive materialer

PUR er et af de mest effektive isoleringsmaterialer på markedet i dag PUR er et letvægtsmateriale, som er nemt at håndtere og montere.

Vision
Vi ønsker at være den foretrukne partner, til de førende forbrugere af isoleringsmaterialer fremstillet af PUR/PIR. Vi følger en strategi, hvor de allerede kendte og benyttede teknologier og produktionsprincipper anvendes til produktion for en række nye segmenter.
Ledige stillinger
Her kan du se når vi har ledige stillinger.
Du er også altid velkommen til at søge uopfordret.

Vores historie

Dan-iso blev etableret 1. april 1986 af Finn Pedersen som en personlig ejet virksomhed. I begyndelsen havde Dan-iso kun et par medarbejdere. Virksomheden opstod i det gamle mejeri i Havbro og producerede alene rørskåle til fjernvarmebranchen.

I 1991 ændredes selskabsformen til et ApS, og i 1993 omdannes Dan-iso til et A/S.

Dan-iso vokser hurtigt. I 1999 tages en ny produktionshal i brug, og samtidigt påbegyndes byggeriet af produktionshal nr. 2, der blev taget i brug året efter.

I efteråret 2005 gennemføres et generationsskifte i form af et såkaldt ”management buy in”. Finn & Ebba Pedersen træder ud af ledelsen, og Fin Højgaard tiltræder som adm. direktør.

I perioden 2005 til ultimo 2017 ejes Dan-iso A/S af Fin Højgaard og Industriudvikling II k/s (Ventureselskab)

Erik H. Møller overtager pr. 1.1.2018 virksomheden.

Dan-iso har et stort produktsortiment og kan løse opgaver for et bredt kundesegment.

Dan-iso løser specialopgaver indenfor CNC – fræsning, udskæring og limning. Dan-iso har oparbejdet en fleksibilitet i opgaveløsning og har positive erfaringer med kundesamarbejde omkring produktudvikling.